Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní čerpadla a regulace vody
- čistá voda během pár hodin
Mohu jen doporučit, opravdu to vodě a v mém případě želvám velice prospívá
- Přišel mi uplně jiný ventyl než jsem si objědnal a sítky taky - objednal jsem si od Sery a poslali mi uplně neznáme.
- kvalita cena
u nás jsem toto čerpadlo neshnal
Fungující produkt
- Funguje to
Funguje to
- Cena/výkon
- rybičkám se líbí víc kyslíku:)
pomáhá dodávat kyslík v akvárku, kde jsou převážně umělé kytky, na rybkách je znát, že jsou živější a mají výraznější barvu
- Pro naše využití je to jedno z mála vyhovujících čerpadélek.
Pro naše využití je to jedno z mála vyhovujících čerpadélek
- - malá hlučnost
- - nízká cena
- - dostatečný výkon
- - není redukce na různé průměry hadic
Produkt jsem zvolil pro výhodný poměr cena/výkon
- dobrá cenu
- urceno pro akva do 100l,u vetsích uz není tak účinné
urcite nenahradí dávkování co2 z profi lahve i s ventily,ale
jako náhradní nebo doplnující řešení je to uspokojivé
produkt jsem vyzkousel poprvé,zdá se kvalitní
- Netěsnící regulační ventil
Tento set jsem dostal jako bonus k objednávce. Bohužel jsem postupoval dle návodu, ale regulační ventil netěsnil a tak nešlo zastavit vypouštění CO2. Po asi hodině byla bombička prázdná... třeba vadný kus, posílám na reklamaci a vracím se k PET a kvasnicím
- Super mašinka, lehká, malá, výkonná. Koupil jsem na doporučení v obchodě Svetakvaristiky.cz a jsem spokojen.
Doporučuji ostatním.
- JEDNODUCHÁ APLIKACE .100% ÚČINEK.
- -
- Rybičky jsou po něm velmi krásně zbarvéné a potravu příjímají bez jakýchkoliv problémů :-)
až dojde koupím znovu :-)
- vyhozené peníze
vše provedeno dle návodu, nefunguje a náhradní kapsle jsem nikde nesehnala. Můžu to vyhodit
- produkt znám, kupoval jsem jej jako náhradní
Zkušeností mám výborné s tímto produktem, konkrétně tento jsem ještě nevyzkoušel
Dela to co ma. Neni potreba nechat vodu odstat tak dlouho.
- 100% dobrý čerpadlo, ale s jinýma zkušenosti nemám.
Koupil jsem ho protože mi přestalo staré fungovat. Běhalo asi 8let,bez přestávky. Pak ze dne na den přestalo čerpat.
- Fakt supr, kristalove cista voda, rybky to milujou!
- Ze zacatku mi nebylo jasny, jak to narvat do filtru, ale prisel jsem na to.
Hele, tohle je fakt dobry. Ja si to koupil jako ze to vyzkousim, jo, a jsem z toho nadsenej. Mam to v akvarku par dni teda, takze dlouhodobej efekt jako nejsem schopen postihnout, ale i tak, za tu cenu, no nekupte to.